Vaša prva poseta stučnjaku za sluh

Redovne provere sluha ce Vam pomoći da na vreme otkrijete oštećenje sluha. Kada ste poslednji put proverili Vaš sluh?

Idite kod stručnjaka da proverite svoj sluh


Hajde da počnemo

Verovatno ste se već pitali kako izgleda konsultacija sa stručnjacima za sluh. U želji da Vas pripremimo za Vašu prvu posetu i da Vam rešimo neke nedoumice ako ih imate, pružićemo Vam neke važne informacije koje ce Vam pomoći u ovom procesu.

 

info Vaša prva konsultacija bi trebalo da traje oko sat vremena. Ukoliko želite možete pozvati nekog od vaših ukućana ili prijatelja sa sobom. Često se ljudi osećaju sigurnije ako u tim situacijama nisu sami. Poznata osoba pored Vas može mnogo značiti ukoliko postoje neke nedoumice ili problema u komunikaciji.


Pregled

Vaš ORL lekar će odraditi audiološki pregled. Pogledaće da li ima nekih problema: cerumena u uhu ili neke infekcije.Testiranje sluha

Nakon pregleda, surdoaudiolog ce vam testirati sluh. Dobićete slušalice preko kojih ćete čuti čiste tonove. Neki od tonova će možda biti glasniji, a neki veoma tihi. Jedino sto će biti Vaš zadatak je da pritisnete taster svaki put kada čujete te tonove. Posle pregleda i testiranja sluha stručnjak za sluh ce Vam dati informacije o Vašem slušnom oštećenju.Odabir najboljeg rešenja za Vas

Po završetku konsultacija, Vaš stručnjak za sluh ce Vam izložiti sve opcije koje su moguće u cilju da povratite Vaš sluh. Razlike i prednosti proizvoda će Vam detaljno biti predočeni.

 

info Sada je pravo vreme da pitate sve što Vas zanima i pružite stručnjaku za sluh što više informacija o Vama. Što više on ili ona budu znali o Vama, više će biti u mogućnosti da Vam pomognu. Zato razmislite o situacijama u kojima se mučite sa sluhom (porodična okupljanja, kada je velika buka, dok gledate TV, itd) pre nego što odete na pregled.SLEDEĆI KORAK:

Podešavanje Vašeg novog slušnog aparata

Phonak je vodeći lider u razvoju slušnih rešenja za osobe sa oštećenim sluhom. Sa našim stalnim naporima u nalaženju novih rešenja, uspeli smo da dostignemo najviši rast inovacija u industriji.  Learn more about Phonak hearing aids. 

 

Phonak slušni aparati su napravljeni tako da odgovaraju Vašim potrebama, samo treba da se podese prema Vašem oštećenju sluha da bi Vam obezbedili da uvek čujete i razumete, bez obzira gde se nalazili.


Posetite Vašeg stručnjaka za sluh već danas

Vaš stručnjak za sluh će vam pomoći da napravite pravi izbor baš za vas. To podrazumeva vaše potrebe, budžet, životni stil i lične slušne preference.