Boosting performance

Get the most out of your hearing aids and stay connected


Bolja komunikacija sa bežičnim dodacima

Phonak bežični dodaci su korisni kao nadgradnja na Vaše slušne aparate koja će Vam pomoći da čujete bolje u izazovnim zvučnim situacijama. Čujte bolje u bučnom okruženju ili na daljinu, tokom telefoniranja, u učionici ili dok gledate televiziju. Pristupite brzom podešavanju Vašeg slušnog aparata Phonak daljinskim upravljačem.

Do not delete or try edit this elementDo not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

TV - MULTIMEDIJA  |  U BUCI  | U UČIONICI        

TV - Multimedija

I DALJINSKI UPRAVLJAČI

 

Uživajte u visoko kvalitetnom zvuku direktno prenesenom sa Vašeg omiljenog audio izvora na Vaš slušni aparat.


TV Connector

Jednostavan uređaj za prenos zvuka sa Vašeg TV ili muzičkog uređaja 

TVLink with ComPilot - Interface to TV and other audio sources

TV konektor pruža plug and play (priključi i slušaj) opciju koja pretvara Phonak Audéo B-Direct slušni aparat u bežične TV slušalice. Možete uživati u savršenom kvalitetu stereo zvuka sa Vašeg televizora pri čemu ste oslobođeni nošenja bilo kakvih dodatnih uređaja.

 

file_download Preuzmite uputstvo za upotrebu

 

 

 Phonak ComPilot Air

Phonak TV Link II

Phonak TVLink je interfejs za TV i druge audio uređaje koji podržavaju digitalne audio signale 

 

TVLink se koristi sa Phonak ComPilot ili ComPilot Air i pretvara bilo koji Phonak bežični slušni aparat u slušalice sa dometom čak do 30 metara. Nudi visok kvalitet i nisku latenciju prenošenja stereo zvuka. Može takođe da se koristi sa Phonak TVLink ili Phonak RemoteMic.

 

file_download Preuzmite uputstvo za upotrebu

 

 

 


Phonak ComPilot

Phonak ComPilot

Najjednostavniji, diskretan način za kontrolu Vašeg Phonak slušnog uređaja

 

Phonak PilotOne daljinski uređaj je dizajniran za maksimalni efekat, lakoću upotrebe i diskretnost. Njegova jednostavnost I ergonomski dizajn olakšavaju upotrebu korisniku.

 

file_download Preuzmite uputstvo za upotrebuPhonak ComPilot Air

Phonak ComPilot Air

Mali i stilizovan Phonak ComPilot Air je fokusiran na Bluetooth tehnologiju kako bi bežično povezao Phonak Venture slušni aparat sa mobilnim telefonima ili muzičkim uređajima

 

Takođe se može koristiti sa Phonak TVLink ili Phonak RemoteMic.

 

file_download Preuzmite uputstvo za upotrebuPhonak PilotOne

Phonak PilotOne

Najjednostavniji, diskretan način za kontrolu Vašeg Phonak slušnog uređaja.

 

Phonak PilotOne daljinski uređaj je dizajniran za maksimalni efekat, lakoću upotrebe i diskretnost. Njegova jednostavnost I ergonomski dizajn olakšavaju upotrebu korisniku.

 

file_download Preuzmite uputstvo za upotrebu

 

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

TV - MULTIMEDIJA  |  U BUCI  | U UČIONICI        

U buci

ILI NA DALJINU

 

Uvek imajte osećaj kao da sedite u prvom redu u toku konverzacije, bez obzira koliko je bučno Vaše okruženje.


Roger Pen

Roger Pen je bežični mikrofon koji omogućava ljudima sa oštećenjem sluha da imaju mogućnost boljeg razumevanja govora  u bučnom okruženju ili na daljinu.

Roger Pen

Napravljen po najnovijoj Roger tehnologiji, ovo potpuno automatizovano rešenje dokazano ima bolje performanse od bilo kog drugog bežičnog mikrofona u industriji. Može se koristiti kao samostalni mikrofon ili u kombinaciji sa drugim Roger Pen-om ili Roger Clip-On Mikrofonom. Takođe poseduje Bluetooth za razgovore mobilnim telefonom, a moze se koristiti i za gledanje TV-a ili korišćenje drugih multimedijalnih uređaja.

 Roger EasyPen

Roger EasyPen

Roger EasyPen je uzbudljiv proizvod za ljufe koji žele jednostavnost u korišćenju sa punim Roger performansama i nemaju potrebu za Bluetooth-om ili manuelnom kontrolom mikrofona.

 

 

Poseduje premijum Roger-ove performanse za pomoć konverzaciji u buci ili na daljinu, i jedno je od najboljih rešenja za prevažilaženje ovakvih situacija.

 

 

file_download Uputstvo za upotrebuRoger RemoteMic

Roger RemoteMic

Phonak Roger RemoteMic je bežični mikrofon podesan za jedan na jedan razgovor na daljinu. The RemoteMic se kači na garderobu sagovornika. 

 

U kombinaciji sa Phonak ComPilot Air ili Phonak ComPilot prenosi sagovornikov glas direktno u oba slušna aparta na daljini do 20 m. 

 

file_download Uputstvo za upotrebuRoger Clip-on Mic

Roger Clip-on Mic

Mic Roger Clip-on Mic je jednostavan za upotrebu i omogućava ljudima sa slušnim oštećenjem da uživaju u komunikaciji jedan na jedan, čak i u bučnom okruženju ili na daljinu. 

 

Ovaj diskretni dodatak koristi sagovornik osobe sa oštećenjem sluha. Potpuno je automatizovan i ima sve premijum performanse ya raygovor u bučnom okruženju. Može se koristiti kao samostalan mikrofon ili zajedno sa drugim Roger Clip-On Mikrofonima ili Roger Pen-om. Takođe se može koristiti za gledanje TV-a i korišćenje drugih multimedijalnih uređaja. 

 

file_download Uputstvo za upotrebu


Roger Clip-on Mic

Roger Table Mic

Fokusirajte se na posao umesto na slušanje

 

Poslovni sastanci mogu biti izazovno okruženje za osobe sa oštećenim sluhom. Jednostavnim postavljanjem Roger Table Mikrofona na sto, on će prenositi jasan govor direktno do Vašeg slušnog aparata, omogućavajući Vam da potpuno učestvujete u razgovoru. Jedan Roger Table Mic je savršen mali sastanak.  Za veće sastanke moguće je povezati više Roger Table Mikrofona, tako da svaki učesnik dobije jasan signal. Sa kapacitetom baterije za više od 20 sati rada, više nikada nećete morati da brinete.

 

file_download Uputstvo za upotrebu

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

TV - MULTIMEDIjA  |  U BUCI  |  U UČIONICI        

U učionici 

Pravo i značajno učenje se odvija kada su eca potpuno angažovana. Ali takva angažovanost je moguća samo kada učenici mogu jasno da čuju i razumeju profesora.


Roger Touchscreen Mic

Ovaj bežični mikrofon za učitelje predstavlja ključnu komponentu svakog Roger sistema za obrazovanje. Poseduje dve opcije za nošenje mikrofona, pojednostavljene menije i prilagodiljive softverske tastere.

Roger Touchscreen Mic

Roger Touchscreen mikrofon je jednostavan i intuitivan mikrofon koji omogućava učenicima i učiteljima da aktivno i sa lakoćom učestvuju u sistemu modernih učionica. Roger Touchscreen Mic automatski menja fokus sa pojedinca na grupu, u zavisnosti od mesta postavljanja. Može da se nosi oko vrata ili da se postavi na sto, da prikuplja glasove od grupe studenata. Odgovarajući izbor je za skoro svaki slušni aparat, kohlearni implant ili sistem za pojačavanje zvuka. Roger nudi najbolje speech-in-noise (govor u buci) performanse, sa unapređenjem od 54% u odnosu na druge FM I digitalne sisteme I 35% u odnosu na dinamičke FM tehnologije.

 Roger Pass-around mic

Roger Pass-around 

THE ROGER PASS-AROUND MIKROFON

 

Roger Pass-around mikrofon je dizajniran da poboljša diskusije u učionici tako da se jasno čuju ne samo učitelji već i svi učenici. Privlačnog dizajna i optimalne veličine predstavlja uređaj za decu i tinejdžere koji oni mogu u potpunosti da kontrolišu. Zelena lampica ukazuje na to kada je uređaj u upotrebi.  

 

file_download Uputstvo za upotrebuRoger Multimedia Hub

Roger Multimedia Hub

Prilagodljivi predajnik koji Roger mreža koristi sadrži audio kombinovanje koje omogućava da se glas nastavnika istovremeno čuje sa audio signalom. Koristi se kao nezavisni uređaj i može se povezati na audiobook sistem ili na tablet radi individualnog slušanja. 

 

 

file_download Uputstvo za upotrebu


Roger Charging Rack

Roger Charging Rack

Mali i lagan dodatak koji omogućava istovremeno punjenje i do 4 uređaja.

 

 

 


Roger Design-integrated Receivers

Roger Receivers

Prijemnici za Phonak slušna  pomagala sadrže integrisan dizajn i diskretnost, privlačan izgled i glatke linije.

 

Oni su takođe vodootporni kada se upare sa izabranim slušnim pomagalom a dostupna je i opcija protiv neovlašćenog otvaranja. Kada se koriste zajedno sa Roger bežičnim mikrofonom kao što je Roger Pen, Phonak Roger prijemnici nude vodeće industrijske zvučne performanse i opcije.

 

filRoger X - Miniature universal receiver

Phonak Roger X

MINIJATURNI UNIVERZALNI PRIJEMNIK 

 

Minijaturni univerzalni Roger prijemnik je kompatibilan  sa skoro svakim slušnim pomagalom i govornim procesorom kohlearnog implanta na tržištu. 

 

Jednostavno povežite Roger X uređaj sa Roger bežičnim mikrofonom kako biste bilo kojoj osobi sa umerenim do ozbiljnim gubitkom sluha pružili vrhunske performanse razumevanja govora u bučnom okruženju.

 

 Roger Focus

Roger Focus

Zato što svako dete zaslužuje priliku da se skoncentriše. Bežični sistemi poput navedenih su se pokazali kao velika pomoć deci sa jednostranim gubitkom sluha, poremećajem slušne obrade i poremećajem autističnog spektra. 

 

Prikladno za decu sa normalnim čulom sluha koja se bore da razumeju sve u bučnim okruženjima. 

 

file_download Uputstvo za upotrebu

 

 Roger MyLink

Roger MyLink

UNIVERZALNI INDUKTIVNI PRIJEMNIK

 

Roger MyLink je lak za upotrebu i pristupačan Roger prijemnik pogodan za upotrebu sa bilo kojim slušnim pomagalom koje sadrži T-Coil ( iz Phonak linije ili od strane nekog drugog proizvođača). 

 

Roger MyLink je kompatibilan sa većinom Roger bežičnih mikrofona.

 

file_download Uputstvo za upotrebuRoger AudioHub - Audio transmission made easy

Roger AudioHub

Roger AudioHub omogućava Vam da jednostavno slušate jedan ili dva audio izvora pomoću Roger Dynamic SoundField DigiMaster zvučnika, da prenosite zvuk na bilo koji Roger ili Phonak FM prijemnik u prostoriji ili na oba istovremeno.

 

Dizajniran da radi zajedno sa Roger inspiro kao drugi predajnik na Phonak MultiTalker Network, Roger AudioHub može da se poveže na bilo koji multimedijalni uređaj sa audio izlazom kao što su interaktivne table, televizija, radio, računari i MP3 plejeri. Takođe može da se koristi i sa računarom za snimanje audio lekcija.

 

 Roger WallPilot

Roger WallPilot

Ovaj zidni uređaj, pozicioniran odmah do vrata, automatski povezuje Roger prijemnike učenika sa postojećom Roger mrežom u prostoriji onog trenutka kada oni zakorače u tu prostoriju.

 

Učitelji takođe mogu jednostavno da povežu svoje mikrofone tako što će ih uključiti u blizini Roger WallPilot sistema.

 

 Roger Dynamic SoundField

Priključite, uključite i naučite

Roger Dynamic SoundField

Roger Dynamic SoundField sistem kompanije Phonak započinje novu eru u pojačavanju zvuka u učionici rešavajući današnje probleme sa zvukom i nudeći vrhunske performanse zvuka, potpuno automatizovana podešavanja i jednostavnu integraciju sa Phonak FM sistemima za decu oštećenog sluha.

 

DOKAZANE POGODNOATI AOUNDIELD SISTEMA

• Poboljšavaju se sposobnosti slušanja i učenja kod učenika  
• Zahteva se manje ponavljanje govornika 
• Poboljšana razredna nastava i upravljanje njom  
• Manje vokalno naprezanje učitelja

 


Do not delete or try edit this element

Ako Vam je potrebna dodatna pomoć ili pojašnjenje posetite eksperta za sluh u Vašoj blizini. Naši eksperti za sluh Vam mogu pomoći da napravite najbolji izbor za Vaše individualne potrebe. Do not delete or try edit this element