Učestvujte potpuno u životu

Uživajte više u magičnim momentima života


Phonak slušni aparati - fleksibilne forme, boje i stilovi.

Phonak portfolio nudi izbor velikog broja slušnih aparata u zavisnosti od vrste slušnog oštećenja, životnog stila, individualnih potreba i budžeta.

 

Do not delete or try edit this element


Phonak Audéo B-Direct 

Kada se Vaš slušni aparat direktno poveže sa Vašim mobilnim telefonom, life is on 

Phonak Audéo B Direct

 

 

Phonak Audéo B-Direct Vam omogućava da se povežete preko Bluetooth-a na bilo koji telefon. Nebitno da li koristite iOS, Android ili neki drugi sistem. Phonak Audéo B-Direct funkcioniše kao bežične slušalice. Možete odgovoriti ili odbiti poziv jednostavnim pritiskom na dugme na Vašem slušnom aparatu.

 

Phonak Audéo B-Direct se lako povezuje na Vaš TV ili stereo sistem kroz TV konektor. On pretvara Vaš slušni aparat u bežičnu slušalicu I omogućava Vam da uživate u izvanrednom kvalitetu zvuka.   

 

* Sa Bluetooth® 4.2 bežičnom tehnologijom I starijim Bluetooth telefonima 

 Phonak Virto B

Phonak Virto B

Zivot je lepši uz bolji sluh koji Vam pruža biometrijski slušni aparat 

 

Phonak Virto B je prvi slušni aparat koji uključuje tehnologiju biometrijske kalibracije, konstruisanu da Vam obezbedi pristup boljim slušnim performansama, prilagođenim specijalno za vas. Sada, možete uživati u fantastičnim slušnim performansama, prilagođenim za Vaše uho sa slušnim aparatom koji je u potpunosti prilagođen unutra I spolja.

 

 

 

file_download Preuzmite uputstvo za upotrebu


Phonak Bolero B

Phonak Bolero B

Kada možete da uživate u slušanju 24h* sa jednim punjenjem, life is on

 

Phonak Bolero B porodica nudi slušne aparate od blagih do ozbiljnih oštećenja. BTE proizvodna linija uključuje punjive slušne aparata, Phonak B-PR, je dizajniran da zadovolji potrebe još više ljudi. Kombinuje našu najnoviju tehnologiju sa revolucionarnom tehnologijom baterija. Nema više problema sa zamenjivim baterijama, koje su male I nezgodne za manipulisanje. Sada možete biti slobodni I zadovoljni znajući da će Bolero B-PR biti spreman za rad tokom celog dana. 

 

file_download Preuzmite uputstvo za upotrebu Phonak Bolero B 

file_download Preuzmite uputstvo za upotrebu Phonak Bolero B-PR 

 


Phonak Audéo B

Phonak Audéo B

Kada možete da uživate u slušanju 24h sa jednim punjenjem, life is on

 

Phonak Audéo B slušni aparati su napravljeni da olakšaju Vaš život I učine slušanje lakšim. Audéo B specijlnim čini jedinstveni operativni sistem zvani AutoSense OS. Prilagođava se Vašem okruženju I podešava aparat u skladu sa potrebama. Sve što Vi treba da uradite jeste da uključite aparat a ostalo je automatski. I sa punjivim Audéo B-R, možete uživati u slušanju 24h* sa jednim punjenjem.

 

* Očekivano trajanje pri punoj bateriji je do 80 minuta bežičnog prenosa zvuka. Molimo Vas da pogledate : www.phonakpro.com/evidence

 

 

 

file_download Preuzmite uputstvo za upotrebu Phonak Audéo B 

file_download Preuzmite uputstvo za upotrebu Phonak Audéo B-R 

fil


Phonak Vitus

Phonak Vitus / Vitus+

Kjuč dobrog sluha

 

Phonak Vitus/Vitus+ pruža dobre performanse u većini slušnih situacija. Možete biti sigurni da ćete dobiti kvalitetan slušni aparat sa dokazanom Phonak tehnologijom, koji je snažan, pouzdan I pristupačan. Upakovan u dopadljiv dizajn, Vitus slušni aparat će zadovoljiti Vaše potrebe. Vaše slušno oštećenje i estetske preferencije će odrediti najpogodniji Vitus za Vas.

 

 

 

file_download Preuzmite uputstvo za upotrebu Phonak Vitus /Vitus+ BTE 

file_download Preuzmite uputstvo za upotrebu Phonak Vitus / Vitus + RIC 

file_download Preuzmite uputstvo za upotrebu Phonak Vitus+ ITE 

fil

Do not delete or try edit this element

Phonak Naida V

Phonak Naida V

Iskoristite više iz svakodnevnih razgovora

 

Phonak Naida V pruža pojačanu snagu i performanse za klijente sa ozbiljnim i dubokim oštećenjem sluha. Povećava čujnost visokih tonova. Zamislite potpuno novo slušno iskustvo, dok nosite manji aparat.  

 

 

 

file_download Preuzmite uputstvo za upotrebu


Phonak Vitro V

Phonak Virto V

Mnogo se cuje, malo se vidi.

 

Sa jedinstvenim dizajnom koja se savrseno uklapa u vas usni kanal za udobnost bez premca. Ne postoji slusni aparat tako mali, a sposoban za takve performanse.

  • Individualna izrada za savrseno uklapanje sa vasim usnim kanalom.
  • Kombinacija performansi I diskretnosti
  • Bez premca u udobnosti I kvalitetu zvuka

 file_download Preuzmite uputstvo za upotrebu

 

 


Phonak Bolero V

Phonak Bolero V

Najbolji po performansama i pouzdanosti

 

Phonak Bolero V slušni aparati uključuju našu poslednju tehnologiju visokih performansi i dizajnirani su da pruže neuočljivo i pozitivno slušno iskustvo. Sve ovo je upakovano u estetski privlačan i snažan dizajn.

 

 

file_download Preuzmite uputstvo za upotrebu


Phonak Audéo V

Phonak Audéo V

Tačnost bez premca, beskonačna preciznost

 

Inteligentni Audéo V slušni aparat je osnažen našim novim i savremenim AutoSense operativnim sistemom. On stiže u obliku poznatom kao Receiver-In-Canal (Prijemnik u ušnom kanalu - RIC). Predvodi novu generaciju slušnih aparata za neprimetno slušno iskustvo, bez napora i u najizazovnijim slušnim okruženjima.

 

 file_download Preuzmite uputstvo za upotrebu

 


Phoank Baseo

Phonak Baseo Q

Osnovna ponuda

Phonak Baseo Q slušni aparati nude savršen balans između performansi i pristupačnosti. Raspoloživi su u tri zaušna modela (Behind-The-Ear) i četiri boje, dizajnirani da se uklope sa bojom kose i kože. 

 

  

file_download Preuzmite uputstvo za upotrebuile_downloa


Phonak Sky V

Phonak Sky 

Slušni aparati za decu

Phonak Sky je slušni aparat za skoro sva oštećenja sluha, prilagođen potrebama u komunikaciji i ličnostima. Koriste poslednju reč tehnologije koja omogućava detetu da čuje više važnih govornih zvukova, na telefonu, u restoranu, uz pomoć uređaja koji je zabavno nositi.

 

file_downloadPreuzmite uputstvo za upotrebuDo not delete or try edit this element

Stručnjaci za sluh mogu Vam pomoći da napravite najbolji mogući izbor za sebe. Oni će uzeti u obzir Vaše potrebe, budžet, životni stil i individualne slušne preference.Do not delete or try edit this element