Phonak slušni aparati-izgled

Udobno povezani


Otkrijte stilove koji vam savršeno odgovaraju

Savremeni slušni aparati nude širok opseg kako u pogledu funkcionalnosti tako i izgleda. Vaš stručnjak za sluh će vam pomoći da nađete najbolje rešenje uzimajući u obzir Vaše potrebe, mogućnosti, način života i individualne slušne preference.

Do not delete or try edit this element


Pravljeni baš za Vas 

 

Ovakvi modeli se prave specijalno po otisku Vašeg ušnog kanala da bi se dobio maksimalni benefit kao i najveća moguća udobnost. Ovi modeli stanu u Vaš ušni kanal i može se reći da su praktično nevidljivi. Ovakvi modeli su pogodni za laka i srednj teška oštećenja sluha.

 

DOSTUPNI APARATI:

Virto  |  Tao

Hearing aids

Risiver u slušnom kanalu (RIC)

 

Ovi modeli su manji od klasičnih zaušnih BTE aparata i pogodni su za laka do srednje teška oštećenja sluha. Mogu se nositi udobno iza uha. Možete ih naći u raznim bojama, stilovima i dizajnima.

Zaušni slušni aparati (BTE)

 

Zaušni modeli slušnig aparata - BTE su pogodni za sve stepene oštećenja sluha i kako im samo ime govori, nose se iza uha.  Ove modele možete naći u različitim bojama, stilovima i dezenima.


Potražite savet stručnjaka

Savremeni slušni aparati nude širok opseg kako u pogledu funkcionalnosti, tako i izgleda. Vaš stručnjak za sluh će Vam pomoći da nađete najbolje rešenje, uzimajući u obzir Vaše potrebe, budžet, životni stil, i individualne slušne preference.